Ingredientai

balzaminio acto 4 v. š.
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
vandens 100 ml
druskos pagal skonį
Ši uogienė idealiai tinka įvairiausiems užkandžiams, prie mėsos patiekalų, pavyzdžiui, puikiai tiks toks derinys: duonelė + naminis liesas paštetas + uogienė.

Gaminimo eiga

Uogienės receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

  1. Svogūnus supjaustykite kuo smulkesnėmis riekelėmis ir kepinkite aliejuje apie 20 min.
  2. Datules pasmulkinkite kuo mažesniais gabalėliais, sudėkite prie svogūnų, užpilkite balzaminiu actu, pagardinkite druska, užpilkite 100 ml vandens ir troškinkite dar apie 40 minučių, kol džemas sutirštės.
  3. Laikykite šaldytuve iki savaitės.
Tinklaraštis „Lieknos bitės“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai