Gaminimo eiga

1. Svogūną perpjaukite pusiau ir kiekvieną pusę padalinkite į 4 dalis. Morką perpjaukite išilgai ir susmulkinkite įstrižomis juostelėmis. Porą ir česnaką supjaustykite smulkiais griežinėliais, imbierą – mažais kubeliais, aitriąją papriką – griežinėliais. Vištienos blauzdelių mėsą supjaustykite juostelėmis, sudėkite į dubenį, užberkite juodųjų pipirų, druskos ir cukraus. Įpilkite sojų padažo bei šaukštą alyvuogių aliejaus.

2. Marinuotą mėsą kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėkite pjaustytą česnaką, imbierą, aitriąją papriką, svogūną, morkas, porą ir viską išmaišykite. Įpilkite 4 šaukštus sojų padažo bei 4 šaukštus vandens.

3. Į dubenėlį įdėkite šaukštą krakmolo, įpilkite 2 šaukštus vandens ir išmaišykite. Nuolat maišydami supilkite krakmolo ir vandens mišinį į keptuvę su vištiena.

4. Vištieną su daržovėmis sudėkite į lėkštę, papuoškite pjaustytais svogūnų laiškais. Atskirame indelyje patiekite virtus ryžius.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai