Ingredientai

Vištienos filė 600 g
Saldžiosios geltonosios paprikos 1 vnt.
Saldžiosios žaliosios paprikos 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Konservuoti ananasai 200 g
Sojos padažas 2 šaukštai
Krakmolas 2 šaukštai
Ryžių actas 1 šaukštas
Cukrus 1 šaukštas
Džiovinto imbiero milteliai 0.5 šaukštelio
Konservuotų ananasų sultys 2 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Paprikoms išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Morkas supjaustykite trumpais, bet gana plačiais šiaudeliais.

Svogūną supjaustykite gana stambiais gabaliukais.

Ananasų gabaliukus nusunkite.

Sumaišykite visas padažo dalis.

Vištieną dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Kepkite apie 10 minučių, kol ims gražiai skrusti.

Suberkite daržoves ir vis pamaišant kepkite dar 6 minutes.

Suberkite ananasus ir maišant kepkite dar 5 minutes.

Supilkite padažą ir maišant kepkite dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.

Patiekite su virtais ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla