Ingredientai

Vištienos filė 400 g
Sūris su mėlynuoju pelėsiu 150 g
Kriaušės 2 vnt.
Sviestas 2 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 3 šaukštai
Malti džiūvėsėliai 5 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis nuluptomis kriaušėmis ir minkštu sviestu.

Vištienos kepsnelius labai plonai išmuškite (tai pavyks padaryti, jei kepsnelį įdėsite tarp dvigubai sulenktos maistinės plėvelės).

Kepsnelius iš abiejų pusių apibarstykite druska ir pipirais.

Ant kepsnelio krašto dėkite įdaro ir susukite.

Kotletus apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų. Virkite kol gražiai apskrus.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba