Ingredientai

Rūkytas kumpis 4 riekelės
Miltai 5 šaukštai
Mairūnai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

Vištienos kepsnelius uždenkite dviguba maistine plėvele ir plonai išmuškite.

Aptepkite plonu sluoksniu grūdėtomis garstyčiomis, pabarstykite smulkintu mairūnu.

Ant kepsnelių klokite po ploną riekelę kumpio, ant jo po dvi plonas sūrio riekeles ir nedidelį gabaliuką sūrio su mėlynuoju pelėsiu.

Kepsnelius susukite taip, kad viduje liktų kumpis ir sūris.

Kotletus apvoliokite miltų mišinyje ir dėkite valandai į šaldytuvą.

Šaltus kotletus apvoliokite kiaušinių plakinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir bulvių koše.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališkų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Itališkų kukulių receptas

Švediškų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švediškų kukulių receptas

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Tofu kukuliai su pievagrybiais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Tofu kukuliai su pievagrybiais