Ingredientai
Gaminimo eiga
Sviestą supjaustykite kubeliais (5 kubeliais).
Mocarelos sūrį smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite ir padalinkite į lygias 5 dalis. Suminkykite su sviesto gabaliukais.
Į faršą įberkite druskos, pipirų, gerai išminkykite ir padalinkite į 5 dalis. Iš kiekvienos suformuokite paplotėlį, ant jo uždėkite gabalėlį sviesto su sūriu. Tada suformuokite kotletą.
Miltus sumaišykite su džiūvėsėliais.
Apvoliokite kotletus plaktame kiaušinyje, paskui džiūvėsėliuose ir 10-ai minučių padėkite į šaldymo kamerą.
Aukštoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, iš kiekvienos pusės kepkite kotletus po 1 – 2 minutes, paskui sumažinkite liepsną ir pakepkite po 10 min. iš kiekvienos pusės.
Sudėkite kotletus ant popierinio rankšluosčio, kad nugertų taukų perteklių.
Patiekite su daržovių salotomis.
Atsiliepimai