Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sviestą supjaustykite kubeliais (5 kubeliais).

Mocarelos sūrį smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite ir padalinkite į lygias 5 dalis. Suminkykite su sviesto gabaliukais.

Į faršą įberkite druskos, pipirų, gerai išminkykite ir padalinkite į 5 dalis. Iš kiekvienos suformuokite paplotėlį, ant jo uždėkite gabalėlį sviesto su sūriu. Tada suformuokite kotletą.

Miltus sumaišykite su džiūvėsėliais.

Apvoliokite kotletus plaktame kiaušinyje, paskui džiūvėsėliuose ir 10-ai minučių padėkite į šaldymo kamerą.

Aukštoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, iš kiekvienos pusės kepkite kotletus po 1 – 2 minutes, paskui sumažinkite liepsną ir pakepkite po 10 min. iš kiekvienos pusės.

Sudėkite kotletus ant popierinio rankšluosčio, kad nugertų taukų perteklių.

Patiekite su daržovių salotomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai