Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
2
vnt.
Džiovinti baravykai
1
sauja
Svogūnai
1
vnt.
Sviestas
80
g
Malti džiūvėsėliai
50
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Aliejus kepimui
200
ml
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Pirmiausia paruoškite įdarą. Džiovintus baravykus užplikinkite verdančiu vandeniu ir pamirkykite valandą. Paskui pavirkite bent pusvalandį. Nukoškite ir sumalkite.
Svogūną pakepinkite svieste, įpusėjus kepti, sudėkite grybus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Vištienos krūtinėlių filė išmuškite, pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Ant vidurio dėkite šaukštą grybų įdaro. Kraštus užvyniokite taip, kad jie visiškai uždengtų įdarą.
Pavilgykite plaktame kiaušinyje, tada džiūvėsėliuose, vėl kiaušiniuose ir vėl džiūvėsėliuose. Paruoštus kotletus kepkite gerai įkaitintame aliejuje 3-5 minutes, paskui dar kelias minutes pakepkite orkaitėje.
Atsiliepimai