Ingredientai

Vištienos filė 400 g
Fermentinis sūris 8 riekelės
Rūkytas kumpis 4 riekelės
Sūris su mėlynuoju pelėsiu 4 šaukšteliai
Miltai 5 šaukštai
Mairūnai 2 šaukštai
Grūdėtosios garstyčios 3 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kiaušiniai 2 vnt.
Malti džiūvėsėliai 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

Vištienos kepsnelius uždenkite dviguba maistine plėvele ir plonai išmuškite.

Aptepkite plonu sluoksniu grūdėtomis garstyčiomis, pabarstykite smulkintu mairūnu.

Ant kepsnelių klokite po ploną riekelę kumpio, ant jo po dvi plonas sūrio riekeles ir nedidelį gabaliuką sūrio su mėlynuoju pelėsiu.

Kepsnelius susukite taip, kad viduje liktų kumpis ir sūris.

Kotletus apvoliokite miltų mišinyje ir dėkite valandai į šaldytuvą.

Šaltus kotletus apvoliokite kiaušinių plakinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir bulvių koše.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba