Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Miltus suberkite į dubenį, sumaišykite su druska.
2. Sutarkuokite šaltą sviestą ir sutrinkite tarp delnų su miltais (turi gautis sviesto miltai).
3. Sudėkite grietinę, kiaušinius ir suminkykite tešlą. Padėkite valandai į šaldytuvą.
4. Įdarui mėsą smulkiai supjaustykite pagardinkite druska, pipirais.
5. Suberkite smulkiai supjaustytus ir apkeptus svieste svogūnus su pievagrybiais, supilkite vandenį ir gerai išmaišykite.
6. Tešlą sužnaibykite maždaug vienodais gabaliukais ir iškočiokite juos į blynus.
7. Ant kiekvieno blyno dėkite po šaukštą įdaro ir formuokite kibinus, kraštus gražiai suvyniodami virvele.
8. Paruoštus kibinus dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir aptepkite su šaukštu pieno išplaktu kiaušiniu.
9. Kepkite apie 30 min. iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atsiliepimai