Porcijos: 35

Gaminimo eiga

1. Pir­miau­sia ruo­šime tešlą. Kiau­ši­nius išku­liame į dubenį, tik atski­rai puo­de­lyje pasi­lie­kame vieną trynį. Įde­dam šaukš­telį drus­kos, beveik visą grie­tinę (pasi­lie­kam vieną didelį šaukštą mėsai) ir išplakame.

2. Tada sude­dame supjaus­tytą kam­ba­rio tem­pe­ra­tū­ros mar­ga­riną ir mil­tus. Viską gerai išmin­kome. Tešla turi būti minkšta, netru­panti, nelimpanti. Tešlą rei­kia dėti į šal­dy­tuvą ir atšal­dyti. Galima ir per naktį.

3. Tuo tarpu susmul­ki­name mėsą, svo­gū­nus, viską gerai sumai­šome, nepa­mirš­tam sudėti liku­sią grie­tinę, prie­sko­nius, druską, pipi­rus. Viską gerai išmaišome.

4. Imame gaba­lėlį teš­los, kočio­jame blyną, dedame mėsą, užspau­džiame... ir taip kol baig­sis tešla arba mėsa.

5. Kibi­nus apte­pame paliktu išplaktu try­niu. Kepame 200 laips­nių tem­pe­ra­tū­roje maž­daug 30 minučių.

Skanaus!
kasuvalgyti.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai