Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Pirmiausia ruošime tešlą. Kiaušinius iškuliame į dubenį, tik atskirai puodelyje pasiliekame vieną trynį. Įdedam šaukštelį druskos, beveik visą grietinę (pasiliekam vieną didelį šaukštą mėsai) ir išplakame.
2. Tada sudedame supjaustytą kambario temperatūros margariną ir miltus. Viską gerai išminkome. Tešla turi būti minkšta, netrupanti, nelimpanti. Tešlą reikia dėti į šaldytuvą ir atšaldyti. Galima ir per naktį.
3. Tuo tarpu susmulkiname mėsą, svogūnus, viską gerai sumaišome, nepamirštam sudėti likusią grietinę, prieskonius, druską, pipirus. Viską gerai išmaišome.
4. Imame gabalėlį tešlos, kočiojame blyną, dedame mėsą, užspaudžiame... ir taip kol baigsis tešla arba mėsa.
5. Kibinus aptepame paliktu išplaktu tryniu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje maždaug 30 minučių.
Atsiliepimai