Už puikų receptą dėkojame skaitytojai Agnei.

Gaminimo eiga

1. Į indą įmuškite 4 kiaušinius,juos išplakite, įberkite žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę.

2. Ištirpinkite sviestą, palikite atvėsti ir supilkite į kiaušinių ir grietinės plakinį. Viską gerai išmaišykite.

3. Tada į masę suberkite labai gerai išsijotus miltus.

4. Užminkykite tešlą ir padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų (maždaug 1 valandai).

5. Kol tešla vėsta, paruoškite mėsos įdarą.

6. Įdaras: kumpį ir šoninę supjaustykite labai smulkiais gabaliukais.

7. Į mėsos masę įpjaustykite svogūnus , įdėkite žiupsnelį druskos ir pipirų, ir viską gerai išmaišykite.

8. Iškočiokite tešlą.

9. Iš tešlos išpjaukite skritulius, dėkite mėsos įdarą ir gerai užspauskite sulenktos per pusę tešlos kraštus.

10. Paruoštus kibinus aptepkite kiaušinio plakiniu (kiaušinį išplakite atskirai).

11. Į kepimo skardą sudėkite kibinus.

12. Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių. Kepkite apie 45-60 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai