Ingredientai

Kiaušiniai (kietai virti) 10 vnt.
Kiaušiniai 4 vnt.
Sviestas 100 g
Malti džiūvėsėliai 2 saujos
Svogūnų laiškai sauja
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kaip galima smulkiau supjaustykite kietai virtus kiaušinius.

Išlydykite sviestą ir sumaišykite su smulkintais kiaušiniais.

Atskirkite šviežių kiaušinių baltymus ir trynius. Trynius supilkite į virtų kiaušinių ir sviesto masę, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

Susmulkinkite svogūnų laiškus ir įmaišykite į kiaušinių masę.

Įberkite nedidelę saują maltų džiūvėsėlių ir gerai išminkius formuokite kotletus.

Kotletus apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir kiaušinių baltymuose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame svieste ant nedidelės ugnies, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai