Ingredientai

Špinatai 2 saujos
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Pievagrybius supjaustykite, subarstykite druska, pipirais ir išmaišykite.

2. Špinatus nuplaukite, nuvarvinkite ir stipriai sugniaužykite (taip jie suminkštės ir sumažės).

3. Sumaišykite špinatus su pievagrybiais ir po nedidelę saujelę dėkite į kepimo indelius, gausiai išteptus sviestu.

4. Ant viršaus įmuškite po kiaušinį. Pabarstykite jį čiobreliais ir druska.

5. Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Omleto pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Omleto pyragas

Kiaušinienė kaip pas mamą
Lengvai paruošiamas
50 min.

Kiaušinienė kaip pas mamą

Kiaušinienė su porais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Kiaušinienė su porais

Kepti kiaušiniai kitaip
Lengvai paruošiamas
25 min.

Kepti kiaušiniai kitaip

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais