Ingredientai

Pievagrybiai 16 vnt.
Špinatai 2 saujos
Kiaušiniai 4 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pievagrybius supjaustykite, subarstykite druska, pipirais ir išmaišykite.

Špinatus nuplaukite, nuvarvinkite ir stipriai sugniaužykite (taip jie suminkštės ir sumažės).

Sumaišykite špinatus su pievagrybiais ir po nedidelę saujelę dėkite į kepimo indelius, gausiai išteptus sviestu.

Ant viršaus įmuškite po kiaušinį. Pabarstykite jį čiobreliais ir druska.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis omleto pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Burnoje tirpstantis omleto pyragas

ATRADIMAS: virta kiaušinienė
Lengvai paruošiamas
50 min.

ATRADIMAS: virta kiaušinienė

Burnoje tirpstanti kiaušinienė su porais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Burnoje tirpstanti kiaušinienė su porais

Kepti kiaušiniai KITAIP
Lengvai paruošiamas
25 min.

Kepti kiaušiniai KITAIP

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla