Ingredientai

Pienas 1 stiklinė
Druska pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius gerai išplakite, kol masė kiek pabals ir padidės.

2. Supilkite pieną ir vėl gerai išplakite.

3. Plakant suberkite druską ir tarkuotą muskato riešutą.

4. Negilų metalinį dubenį ar formą gausiai ištepkite sviestu.

5. Supilkite išplaktus kiaušinius, dubenį įstatykite į gilesnę skardą su vandeniu.

6. Dėkite į iki 160-170 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.

7. Ištraukus palaukite kol atvės.

8. Kiaušinienę išverskite ir patiekite su sultiniu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališkas omletas su smidrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Itališkas omletas su smidrais

Omleto pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Omleto pyragas

Kiaušinienė kaip pas mamą
Lengvai paruošiamas
50 min.

Kiaušinienė kaip pas mamą

Kiaušinienė su porais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Kiaušinienė su porais