Šie kiaušiniai lavaše tiks tiek pusryčiams, tiek pietumns ar vakarienei. Paruošti labai paprasta ir ilgai netruksite. Jau po 20 minučių valgysite gardžius kiaušinius lavaše.

Gaminimo eiga

  • Į kepimo indą kloju drėgną kepimo popierių, paskui – dvigubą lavašą, plonai perteptą sviestu.

  • Beriu žolių (kokių tik širdis geidžia), barstau mažų pomidoriukų, mocarelos gabaliukų, pipiriukų, druskos ir sausų provanso žolelių.

  • Tada įmušu 4 kiaušinius (dviem po du), dar padruskinu juos, papipirinu, ant viršaus uždedu po gnybelį sviesto, žiupsnelį sūrio ir kepu maždaug 20 min. orkaitėje, priklausomai nuo to, kaip mėgstate kepti kiaušinius.

  • Patiekiant užbarstykite baziliko. Labai skanu!

Receptu dalijasi maisto tinklaraštis „Zinos virtuvė“