Ingredientai

Migdolai 1 puodelis
Sezamo sėklos 1 šaukštas
Česnakai 1 skiltelė
Mėsos sultinys 1.5 puodelio
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir išspauskite česnaką.

Maišant pagardinkite druska, pipirais ir aitriųjų paprikų milteliais.

Kai kiauliena gražiai apskrus, įpilkite sultinio, suberkite per pusę perpjautas džiovintas slyvas, migdolus be žievelių, išmaišykite ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.

Įberkite sezamo sėklų, išmaišykite ir dar patroškinkite 2-3 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena

Svencelės avienos šiupinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Svencelės avienos šiupinys

Vilkyčių šiupinys su kiaulienos šonine
Lengvai paruošiamas
1 val.

Vilkyčių šiupinys su kiaulienos šonine

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“