Ingredientai
Kiaulienos šonkauliukai
1.5 kg
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Česnako
4 skiltelė
Lauro lapai
5 vnt.
Rozmarinai
3 vnt.
Teriyaki padažas
100 g
Cukraus sirupas
3 šaukštas
Česnako
6 skiltelė
Aliejaus
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į puodą įpilkite tiek vandens, kam apsemtų šonkauliukus. Kai užvirs, nugriebkite putas.
Į verdantį puodą dėkite morką, svogūną, česnaką, laurų lapų, pipirų, druskos, cinamono lazdelę, žvaigždinio anyžiaus. Virkite ant lėtos ugnies apie 1 – 2 val., kol mėsą lengvai įdursite šakute.
Marinatui skirtus produktus sutrinkite virtuviniu kombainu.
Marinatu įtrinkite atvėsusius šonkaulius.
Palikite marinuotis 4–12 valandas.
Vartydami kepkite ant vidutinės kaitros žarijų.