Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Ryžius perplaukite kelis kartus po šaltu vandeniu.

2. Morkas sutarkuokite burokine tarka, svogūnus ir papriką smulkiai supjaustykite.

3. Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite į kelias dalis.

4. Kiaulieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Apibarstykite druska ir pipirais.

5. Daržoves ir grybus dėkite kepti į įkaitintą aliejų kitoje keptuvėje.

6. Daržoves vis pamaišant kepkite, kol svogūnai gražiai pageltonuos. Mėsą kepkite maišant ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus.

7. Supilkite mėsą į daržoves ir suberkite nuplautus ryžius.

8. Įpilkite karšto vandens, tiek, kad apsemtų ryžius.

9. Uždenkite dangtį ir troškinkite ant gana mažos ugnies apie 15 minučių.

10. Jei reikia įpilkite dar šiek tiek karšto vandens, išmaišykite, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite dar 10 minučių. Ragaukite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Itališki florentinai su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Itališki florentinai su vyšniomis

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais

Crostini su keptais pomidorais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Crostini su keptais pomidorais

Bananinis kremas
Lengvai paruošiamas
10 min.

Bananinis kremas