Gaminimo eiga

1. Kiaulienos kepsnius dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių 5–6 min., kol apskrus, iškepus leiskite pastovėti 3–4 min.

2. Obuolį supjaustykite pusiau ir griežinėliais. Į dubenį pilkite sojų padažą, alyvuogių aliejų, dėkite čiobrelių lapelius, išspauskite žaliosios citrinos sulčių, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.

3. Į lėkštę dėkite salotų lapus, pjaustytą obuolį, keptą kiaulieną, užpilkite padažu ir užberkite skrudintų anakardžių riešutų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai