Ingredientai

Sūrio („Gouda“, „Edamo“ ar pan.) 250 g
Nedideli pomidorai 2 vnt.
Majonezo 3 v. š.
Alyvuogių aliejaus 1 v. š.
Druskos pagal skonį
Pipirų pagal skonį
Porcijos: 2
Šie kiaulienos kepsneliai skanūs vieni ar tik su salotomis ir šviežiomis daržovėmis.

Gaminimo eiga

1. Įkaitiname orkaitę iki 200 C.

2. Nugarinę supjaustome į 6 pjausnius, juos išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių.

3. Orkaitės skardą patepame 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, išdėliojame pjausnius ir apibarstome druska bei juodaisiais pipirais.

4. Pomidorus ir pievagrybius supjaustome griežinėliais.

5. Smulkiai sutarkuojame sūrį.

6. Ant kiekvieno pjausnio išdėliojame pomidorų riekeles, užberiame sūrio (sunaudojame pusę sutarkuoto sūrio), išdėliojame pievagrybių riekeles, užtepame majonezo ir užberiame sūriu.

7. Kepsnius kepame įkaitintoje orkaitėje ~20–25 min., kol sūris gražiai paruduoja.

8. Patiekiame su mėgstamu garnyru.

Tinklaraštis „Lithuanian in the USA“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai