Ingredientai

Sūrio („Gouda“, „Edamo“ ar pan.) 250 g
Nedideli pomidorai 2 vnt.
Majonezo 3 v. š.
Alyvuogių aliejaus 1 v. š.
Druskos pagal skonį
Pipirų pagal skonį
Porcijos: 2
Šie kiaulienos kepsneliai skanūs ir vieni ar tik su salotomis ir šviežiomis daržovėmis.

Gaminimo eiga

1. Įkaitiname orkaitę iki 200 C.

2. Nugarinę supjaustome į 6 pjausnius, juos išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių.

3. Orkaitės skardą patepame 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, išdėliojame pjausnius ir apibarstome druska bei juodaisiais pipirais.

4. Pomidorus ir pievagrybius supjaustome griežinėliais.

5. Smulkiai sutarkuojame sūrį.

6. Ant kiekvieno pjausnio išdėliojame pomidorų riekeles, užberiame sūrio (sunaudojame pusę sutarkuoto sūrio), išdėliojame pievagrybių riekeles, užtepame majonezo ir užberiame sūriu.

7. Kepsnius kepame įkaitintoje orkaitėje ~20–25 min., kol sūris gražiai paruduoja.

8. Patiekiame su mėgstamu garnyru.

Skanaus!
Kiaulienos kepsneliai
Tinklaraštis „Lithuanian in the USA“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis