Ingredientai

Kiauliena 200 g
Sviestas 1 šaukštas
Česnakai 2 skiltelės
Rozmarinai 0.5 šaukštelio
Šalavijai 0.5 šaukštelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Lauro lapai 3 vnt.
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Paruoškite sviestą. Į minkštą sviestą išspauskite česnako skilteles, suberkite šalaviją ir rozmariną. Išsukite.

Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio kepsniais ir abi puses įtrinkite druska ir pipirais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų su lauro lapais. Dėkite kepsnius. Vieną pusę kepkite ant vidutinės ugnies apie minutę ir apverskite. Po minutės vėl apverskite. Taip vartant kepkite apie 10-11 minučių. Abi pusės turi būti gražiai apskrudusios.

Nukelkite nuo ugnies. Pusę sviesto mišinio paskirstykite ant kepsnių viršaus ir palaukite porą minučių. Apverskite ir paskirstykite likusį mišinį. Palaukite dar 2 minutes.

Patiekite su bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai