Ingredientai

porų 100 g
svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
druskos žiupsnelis
aliejaus 2 v. š.
Pietums – kiaulienos kepsneliai. Patiekalas, kurį gamindami užtruksite iki 10 minučių. Kiaulienos kepsnelius patiekite su mėgiamomis daržovėmis.

Gaminimo eiga

1. Porus, svogūnus ir česnakus susmulkinkite.

2. Kiaulienos nugarinę pagardinkite druska ir pipirais, kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi po 1 min. iš abiejų pusių.

3. Dėkite česnakus ir svogūnus. Kepkite 2–3 min., supilkite grietinėlę. Viską išmaišykite ir kiaulienos kepsnelius patroškinkite 5 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai