Ingredientai
porų
100
g
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
kiaulienos nugarinės
300
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aliejaus
2
v. š.
grietinėlės
100
ml
Pietums – kiaulienos kepsneliai. Patiekalas, kurį gamindami užtruksite iki 10 minučių. Kiaulienos kepsnelius patiekite su mėgiamomis daržovėmis.
Gaminimo eiga
1. Porus, svogūnus ir česnakus susmulkinkite.
2. Kiaulienos nugarinę pagardinkite druska ir pipirais, kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi po 1 min. iš abiejų pusių.
3. Dėkite česnakus ir svogūnus. Kepkite 2–3 min., supilkite grietinėlę. Viską išmaišykite ir kiaulienos kepsnelius patroškinkite 5 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai