Ingredientai

Kmynai 2 šaukštai
Druska 2 žiupsneliai
Manų kruopos 5 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nugarinę supjaustykite į 4 didesnius ar 6 mažesnius kepsniukus ir išmuškite plonai su mėsos muštuku.

Prieskonius sumaišykite.

Kepsniukus iš abiejų pusių apibarstykite prieskonių mišiniu ir kmynais.

Palikite mėsą pastovėti 15 minučių, kad prieskoniai geriau įsigertų.

Kepsniukus apvoliokite manų kruopose ir išplaktuose kiaušiniuose.

Kepkite keptuvėje, įkaitintame aliejuje, ant gana nedidelės ugnies, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Patiekite su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“