Ingredientai
Kiaulienos išpjova
500
g
Džiovintos slyvos
100
g
Bulvės
4
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
50
ml
Rozmarinai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Juodieji pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Greitai pagaminamas patiekalas.
Gaminimo eiga
Kiaulienos išpjovą įpjaukite - padarykite savotišką kišenę.
Mėsą gerai įtrinkite prieskoniais, o į kišenę pridėkite prieš tai vandenyne pamirkytų džiovintų slyvų. Kišenę užtvirtinkite mediniais smeigtukais.
Nuluptą svogūną ir bulves supjaustykite į nedideles dalis.
Paruoštą kiaulienos nugarinę kepkite folija išklotoje kepimo skardoje, aplinkui pridėliokite daržovių. Pagardinkite rozmarinu, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Atsiliepimai