Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
500
g
Mažos kukurūzų burbuolės
100
g
Mažos morkos
100
g
Žirnių ankštys
100
g
Mėlynos bulvės
200
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Čiobreliai
pagal skonį
Rozmarinai
pagal skonį
Vanduo
6
šaukštai
Cukrus
1
šaukštas
Pomidorų pasta
5
šaukštai
Baltojo vyno actas
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Krakmolas
2
šaukšteliai
Porcijos: 4
Skaitytoja Akvilė dalijasi kiaulienos kepsnio su saldžiarūgščiu padažu receptu.
Gaminimo eiga
Kiaulienos sprandinę supjaustykite nedideliais kepsniukais ir pabarstykite druska, pipirais, rozmarinais ir čiobreliais. Dėkite į šaldytuvą ir palikite valandai pasimarinuoti.
Kiaulienos kepsniukus apie 10 minučių apkepkite ant grotelių grilyje, kol apskrus.
Kepsniukus sudėkite ant kepimo skardos ir baikite kepti orkaitėje.
Daržoves sudėkite į keptuvę, apie 10 minučių kepkite svieste, apibarstykite druska ir pipiraius.
Padažo dalis sumaišykite ir pakaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutištės.
Atsiliepimai