Ingredientai

Kiaulienos sprandinė 500 g
Mažos kukurūzų burbuolės 100 g
Mažos morkos 100 g
Žirnių ankštys 100 g
Mėlynos bulvės 200 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai pagal skonį
Rozmarinai pagal skonį
Vanduo 6 šaukštai
Cukrus 1 šaukštas
Pomidorų pasta 5 šaukštai
Baltojo vyno actas 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Krakmolas 2 šaukšteliai
Porcijos: 4
Skaitytoja Akvilė dalijasi kiaulienos kepsnio su saldžiarūgščiu padažu receptu.

Gaminimo eiga

Kiaulienos sprandinę supjaustykite nedideliais kepsniukais ir pabarstykite druska, pipirais, rozmarinais ir čiobreliais. Dėkite į šaldytuvą ir palikite valandai pasimarinuoti.

Kiaulienos kepsniukus apie 10 minučių apkepkite ant grotelių grilyje, kol apskrus.

Kepsniukus sudėkite ant kepimo skardos ir baikite kepti orkaitėje.

Daržoves sudėkite į keptuvę, apie 10 minučių kepkite svieste, apibarstykite druska ir pipiraius.

Padažo dalis sumaišykite ir pakaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutištės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba