Ingredientai

Mažos kukurūzų burbuolės 100 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai pagal skonį
Rozmarinai pagal skonį
Vanduo 6 šaukštai
Cukrus 1 šaukštas
Pomidorų pasta 5 šaukštai
Druska žiupsnelis
Krakmolas 2 šaukšteliai
Porcijos: 4
Skaitytoja Akvilė dalijasi kiaulienos kepsnio su saldžiarūgščiu padažu receptu.

Gaminimo eiga

Kiaulienos sprandinę supjaustykite nedideliais kepsniukais ir pabarstykite druska, pipirais, rozmarinais ir čiobreliais. Dėkite į šaldytuvą ir palikite valandai pasimarinuoti.

Kiaulienos kepsniukus apie 10 minučių apkepkite ant grotelių grilyje, kol apskrus.

Kepsniukus sudėkite ant kepimo skardos ir baikite kepti orkaitėje.

Daržoves sudėkite į keptuvę, apie 10 minučių kepkite svieste, apibarstykite druska ir pipiraius.

Padažo dalis sumaišykite ir pakaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutištės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai