Ingredientai
Kiaulienos nugarinė
500
g
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
SANTA MARIA mėsos prieskoniai su čiobreliais
2
šaukštai
Slyviniai pomidorai
15
vnt.
Fetos sūris
120
g
Juodosios alyvuogės
120
g
SANTA MARIA juodieji pipirai
pagal skonį
Čiobreliai
pagal skonį
Krapai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais.
Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstykite trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 minutes orkaitėje 200˚C temperatūroje.
Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.
Atsiliepimai