Ingredientai

Kiaulienos nugarinė 500 g
Alyvuogių aliejus 1 šaukštas
SANTA MARIA mėsos prieskoniai su čiobreliais 2 šaukštai
Slyviniai pomidorai 15 vnt.
Fetos sūris 120 g
Juodosios alyvuogės 120 g
SANTA MARIA juodieji pipirai pagal skonį
Čiobreliai pagal skonį
Krapai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais.

Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.

Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstykite trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 minutes orkaitėje 200˚C temperatūroje.

Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.

Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai