Ingredientai
„Iceberg“ salotos lapai
4
vnt.
Karšto rūkymo skumbrė
100
g
Žalioji citrina
1
vnt.
Majonezas
1
šaukštas
Grietinė
1
šaukštas
Eritritolis
pagal skonį
Šviežiai malti juodieji pipirai
pagal skonį
Pomidorai
1
vnt.
Smulkinti krapai
žiupsnelis
Kepintos sezamų sėklos
žiupsnelis
Porcijos: 1
Agnės Grigaliūnienės receptas.
Gaminimo eiga
1. Iškauliname skumbrę, atidžiai išrenkame kaulus, dedame šaukštą majonezo ir grietinės, išspaudžiame laimo sulčių, pagardiname šviežiai maltais pipirais, kepintais sezamais.
2. Viską išmaišome iki vientisos masės.
3. Pasiruošiame salotos lapus sumuštiniams, kurie mums pakeis duoną.
4. Dedame visą masę į juos.
5. Jei norisi – pagal skonį visuomet galime pridėti ir aštrumo (čili pipiro, jelapeno).
Skanaus!
Atsiliepimai