Ingredientai

„Iceberg“ salotos lapai 4 vnt.
Karšto rūkymo skumbrė 100 g
Žalioji citrina 1 vnt.
Majonezas 1 šaukštas
Grietinė 1 šaukštas
Eritritolis pagal skonį
Šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį
Smulkinti krapai žiupsnelis
Kepintos sezamų sėklos žiupsnelis
Porcijos: 1
Agnės Grigaliūnienės receptas.

Gaminimo eiga

1. Iškauliname skumbrę, atidžiai išrenkame kaulus, dedame šaukštą majonezo ir grietinės, išspaudžiame laimo sulčių, pagardiname šviežiai maltais pipirais, kepintais sezamais.

2. Viską išmaišome iki vientisos masės.

3. Pasiruošiame salotos lapus sumuštiniams, kurie mums pakeis duoną.

4. Dedame visą masę į juos.

5. Jei norisi – pagal skonį visuomet galime pridėti ir aštrumo (čili pipiro, jelapeno).

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai