Ingredientai

Vištienos filė 2 vnt.
SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinys 1 pakelis
SANTA MARIA tortilijos 1 pakelis
Sūris 400 g
SANTA MARIA TACO švelnaus padažas pagal skonį
Svogūnai 3 vnt.
Kalendros pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Salotos 150 g
SANTA MARIA GUACAMOLE mirkomasis padažas 1 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pakepkite vištieną keptuvėje ir pagardinkite FAJITA prieskonių mišiniu, kol vištiena gražiai paruduos ir iškeps.

Supjaustykite vištieną plonomis juostelėmis ir sudėkite ant TACO padažu apšlakstytų, susmulkintomis kalendromis, svogūnais ir tarkuotu sūriu apibarstytų tortilijų.

Perlenkite kiekvieną tortiliją pusiau ir apkepkite virš vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol išsilydys sūris, o tortilijos įgys gražią auksinę spalvą.

Perpjaukite kiekvieną kesadiliją pusiau ir sudėkite į padėklą.
Patiekite su šviežiomis salotomis ir gvakamolės padažu.

Patarimas!

Supjaustykite kesadiliją smulkesniais gabaliukais ir patiekite kaip užkandą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba