Ingredientai

Sūris 400 g
SANTA MARIA TACO švelnaus padažas pagal skonį
Kalendros pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Salotos 150 g
SANTA MARIA GUACAMOLE mirkomasis padažas 1 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pakepkite vištieną keptuvėje ir pagardinkite FAJITA prieskonių mišiniu, kol vištiena gražiai paruduos ir iškeps.

Supjaustykite vištieną plonomis juostelėmis ir sudėkite ant TACO padažu apšlakstytų, susmulkintomis kalendromis, svogūnais ir tarkuotu sūriu apibarstytų tortilijų.

Perlenkite kiekvieną tortiliją pusiau ir apkepkite virš vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol išsilydys sūris, o tortilijos įgys gražią auksinę spalvą.

Perpjaukite kiekvieną kesadiliją pusiau ir sudėkite į padėklą.
Patiekite su šviežiomis salotomis ir gvakamolės padažu.

Patarimas!

Supjaustykite kesadiliją smulkesniais gabaliukais ir patiekite kaip užkandą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai