Ingredientai
Vištienos filė
2
vnt.
SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinys
1
pakelis
SANTA MARIA tortilijos
1
pakelis
Sūris
400
g
SANTA MARIA TACO švelnaus padažas
pagal skonį
Svogūnai
3
vnt.
Kalendros
pagal skonį
Aliejus
2
šaukštai
Salotos
150
g
SANTA MARIA GUACAMOLE mirkomasis padažas
1
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pakepkite vištieną keptuvėje ir pagardinkite FAJITA prieskonių mišiniu, kol vištiena gražiai paruduos ir iškeps.
Supjaustykite vištieną plonomis juostelėmis ir sudėkite ant TACO padažu apšlakstytų, susmulkintomis kalendromis, svogūnais ir tarkuotu sūriu apibarstytų tortilijų.
Perlenkite kiekvieną tortiliją pusiau ir apkepkite virš vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol išsilydys sūris, o tortilijos įgys gražią auksinę spalvą.
Perpjaukite kiekvieną kesadiliją pusiau ir sudėkite į padėklą.
Patiekite su šviežiomis salotomis ir gvakamolės padažu.
Patarimas!
Supjaustykite kesadiliją smulkesniais gabaliukais ir patiekite kaip užkandą.
Atsiliepimai