Ingredientai
Česnako skiltelė
8 vnt.
Pomidorų padažo
5 v. š.
Medus
1 šaukštelis
Baltojo vyno actas
1 šaukštas
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Porcijos: 5
Iš šio kiekio pagaminsite 100 g kečupo, sako Alfas Ivanauskas.
Gaminimo eiga
1. Česnako skilteles iškepkite orkaitėje ar ant grilio kartu su alyvuogių aliejumi.
2. Dar karštą česnaką dėkite į trintuvą ir viską sumaišykite su pomidorų padažu, prieskoninėmis žolelėmis, druska, pipirais, medumi ir baltojo vyno actu.
ALFO PATARIMAI:
· Jei norėsite šį padažą laikyti ilgiau, jį reikėtų kelias minutes pavirti.
· Norint sustiprinti česnako skonį ir kvapą, galite įtarkuoti 1 šviežio česnako skiltelę.
· Šis kečupas tinka prie mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų ar mėsainių.