Ingredientai

Aliejus 2 šaukštai
Rozmarinai 2 šaukšteliai
Česnakai 5 skiltelės
Druska pagal skonį
Kukurūzų miltai 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Morkas perpjaukite į keturias dalis.

2. Sumaišykite su aliejumi, rozmarinais ir išspaustu česnaku.

3. Sudėkite ant kepimo grotelių (apačioje pakiškite skardą, ištiestą kepimo popieriumi).

4. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

5. Ištraukus, pabarstykite druska ir palikite kiek atvėsti.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai