Ingredientai

Krevetės 200 g
Miltai 2 šaukštai
Sviestas 2 šaukštai
Citrinų sultys 1 šaukštas
Apelsinų sultys 0.5 puodelio
Grietinėlė 0.5 puodelio
Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Muskato riešutai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

Išlukštentas krevetes nuplaukite, nusausinkite ir apviliokite miltuose.

Į keptuvėje įkaitintą sviestą suberkite krevetes ir maišant kepkite 3-4 minutes.

Supilkite apelsinų sultis. ir muskato riešutus. Maišant kepkite kol užvirs.

Supilkite grietinėlę ir palaukite kol užvirs.

Patiekite su česnakiniu batonu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba