Ingredientai

Konservuotos, sviestinės pupelės 240 g
Tofu 200 g
Šviesi duona 5 riekelės
Česnakas 2 skiltelės
Druska žiupsnelis
Veganiškas majonezas
Porcijos: 2
Receptu dalijasi „Instagram“ paskyros „Mano vaikinas veganas“ autorė Arina.

Gaminimo eiga

1. Kubeliais supjaustome duoną ir džioviname orkaitėje 180°C temperatūroje, kol duona taps sausa ir traški.

2. Keptuvėje apkepame kubeliais supjaustytą tofu.

3. Dubenėlyje sumaišome keptą duoną, keptą tofu, konservuotas sviestines pupeles, majonezą ir įspaudžiame dvi skilteles česnako, įberiame žiupsnelį druskos.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais