Ingredientai
Žiediniai kopūstai
1 vnt.
Aliejaus
1 šaukštas
Ievagrybių
300 g
Didelių raudonųjų svogūnų
2 vnt.
Špinatai
65 g
Kapotų svogūno laiškų
4 vnt.
Sojos padažas
3 šaukštas
Tofu
400 g
Makaronai
1 pakelis
Sojos padažas
50 ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Paruoškite makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
Aplaistykite žiedinio kopūsto gabalėlius aliejumi ir apibarstykite SANTA MARIA TOM KHA sriubos prieskonių mišiniu. Kepkite orkaitėje 20 minučių arba kol žiedinio kopūsto gabalėliai suminkštės. Sumažinkite temperatūrą iki 100°C.
Pakepkite grybus, česnaką, svogūnus aliejuje. Prieš patiekdami sudėkite špinatus, svogūnų laiškus, įpilkite SANTA MARIA sojų padažo.
Papuoškite sojų varškės gabaliukais ir bazilikais. Patiekite su makaronais ir sojų padažu.