Ingredientai

Morkos 3 vnt.
Druska pagal skonį
Aliejus pagal skonį
Actas 2 šaukštai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Įkaitiname didelėje keptuvėje aliejų. Susmulkiname svogūnus ir papriką, sutarkuojame su burokine tarka morkas ir žalius burokėlius.

2. Viską kepame paeiliui: apkepiname svogūnus, tada morkas, papriką ir galiausiai žalius burokėlius.

3. Baigiant kepti įdedame druskos, pipirų ir įpilame acto. Viską dar pakepame ~ 5 min. Patiekiame svečiams.

P.S. labai skanios tiek karštos, tiek šaltos ir su juoda duona.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Šiltos burokėlių ir silkės salotos
Lengvai paruošiamas
1 val.

Šiltos burokėlių ir silkės salotos

Kepti burokėliai su fetos sūriu
Lengvai paruošiamas
2 val.

Kepti burokėliai su fetos sūriu

Kalafiorų ryžiai su špinatais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Kalafiorų ryžiai su špinatais

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba