Ingredientai
jaunų bulvių
500
g
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
česnako
5
skiltelės
vyšninių pomidorų
200
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
rozmarino
2
šakelės
Keptos bulvės – puikus garnyras prie mėsos, žuvies patiekalų. Pagardintos rozmarinu, vyšniniais pomidorais, tikrai patiks net gurmanui. Keptas bulvbes ruoškite ir žiemos šventėms.
Gaminimo eiga
1. Nuplautas jaunas bulves sumaišykite su aliejumi, traiškytomis česnako skiltelėmis, pomidorais. Viską gardinkite druska, pipirais ir rozmarino lapeliais.
2. Sudėkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 190 °C temp. apie 30–40 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai