Gaminimo eiga

Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Suberkite į dubenį, pabarstykite prieskonių mišiniu bulvėms ir išmaišykite.

Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite 4-5 mm storio griežinėliais.

Šoninę supjaustykite gabaliukais.

Šoninę ir pievagrybius suberkite į dubenį su bulvėmis.

Apšlakstykite aliejumi, sumaišytu su išspaustu česnaku. Išmaišykite.

Bulves suberkite į kepimo indą ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Po 30 minučių viršų apiberkite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Gardusis čili sriubos apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Gardusis čili sriubos apkepas

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“