Ingredientai

Vynuogių actas 3 šaukštai
Druska 0.5 šaukšto
Česnakai 3 skiltelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Baklažaną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis.

2. Puode įkaitinkite aliejų (įmeskite baklažano gabaliuką, jei ims burbuliuoti, temperatūra tinkama).

3. Suberkite baklažanus ir virkite apie 15-17 minučių, kol baklažanai gražiai pagels.

4. Išgriebkite kiaurasamčiu ir suberkite ant didelės lėkštės, ištiestos popieriniu rankšluosčiu.

5. Dubenėlyje sumaišykite actą su išspaustu česnaku, druska ir smulkiai pjaustyta aitriaja paprika.

6. Kiek atvėsusius baklažanus sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite aštraus padažo. Gerai išmaišykite.

7. Taip paruoštus baklažanus galima valgyti iš karto arba po kelių dienų (laikyti uždengus šaldytuve).

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai