Ingredientai

Vynuogių actas 3 šaukštai
Druska 0.5 šaukšto
Česnakai 3 skiltelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Baklažaną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis.

2. Puode įkaitinkite aliejų (įmeskite baklažano gabaliuką, jei ims burbuliuoti, temperatūra tinkama).

3. Suberkite baklažanus ir virkite apie 15-17 minučių, kol baklažanai gražiai pagels.

4. Išgriebkite kiaurasamčiu ir suberkite ant didelės lėkštės, ištiestos popieriniu rankšluosčiu.

5. Dubenėlyje sumaišykite actą su išspaustu česnaku, druska ir smulkiai pjaustyta aitriaja paprika.

6. Kiek atvėsusius baklažanus sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite aštraus padažo. Gerai išmaišykite.

7. Taip paruoštus baklažanus galima valgyti iš karto arba po kelių dienų (laikyti uždengus šaldytuve).

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas