Ingredientai
Pievagrybiai
16
vnt.
Vištiena
100
g
Fermentinis sūris
80
g
Majonezas
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Atrinkite pievagrybius didžiausiomis kepurėlėmis.
Gaminimo eiga
1. Išpjaukite kotelius ir juos smulkiai supjaustykite.
2. Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstykite druska ir pipirais.
3. Sūrį sutarkuokite, virtą arba keptą vištieną smulkiai supjaustykite.
4. Sumaišykite smulkintus pievagrybių kotelius, vištieną ir sūrį su majonezu.
5. Įdarą dėkite į kepurėles.
6. Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.
Atsiliepimai