Ingredientai

Pievagrybiai 16 vnt.
Vištiena 100 g
Fermentinis sūris 80 g
Majonezas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Atrinkite pievagrybius, didžiausiomis kepurėlėmis.

Gaminimo eiga

Išpjaukite kotelius ir juos smulkiai supjaustykite.

Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstykite druska ir pipirais.

Sūrį sutarkuokite, virtą arba keptą vištieną smulkiai supjaustykite.

Sumaišykite smulkintus pievagrybių kotelius, vištieną ir sūrį su majonezu.

Įdarą dėkite į kepurėles.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla