Ingredientai

Marinuoti pievagrybiai 300 g
Miltai 1 stiklinė
Alus 1 stiklinė
Aliejus 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Miltus, alų, druską ir aliejų gerai išmaišykite.

Pievagrybius nuvarvinkite ir perpjaukite pusiau.

Pievagrybius apvoliokite tešloje ir virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Ištrauktus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų pertekliniai riebalai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla