Ingredientai

Obuoliai 4 vnt.
Brendis 100 ml
Rudasis cukrus 1 šaukštas
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Slyvas užpilkite brendžiu ir palikite mirkti per naktį. Nusunkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Riešutus susmulkinkite.

Nupjaukite nuplautų didelių obuolių viršunėles su koteliais.

Atsargiai išpjaukite ir išskobkite viduriuką su sėklomis.

Riešutus, išmirkytas slyvas sumaišykite su ruduoju cukrumi ir sviestu.

Įdarą dėkite į obuolio vidurį ir uždenkite nupjauta viršūnėle.

Obuolio žievelę retai subadykite šakute, kad nesprogtų.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai