Kepti obuoliai – desertas, kurį galima pateikti pusryčiams, pietums ar vakarienei. Gardu, lengva ir nenusakomai aromatinga. Keptus obuolius papuoškite mėtos lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Ant IKI obuolių dėkite po šaukštą sutirštinto pieno ir kepkite orkaitėje 160 °C temp. 15 min.

2. Tada dėkite dar po šaukštą sutirštinto pieno ir vėl kepkite dar 10 min.

3. Vėl dėkite šaukštą sutirštinto pieno ir vėl kepkite 10 min.

4. Iškepusius obuolius apšlakstykite likusiu sutirštintu pienu, berkite cinamono ir papuoškite mėtos lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai