Ingredientai

Patiekalui reikės:
bulvių 600 g
moliūgų 1 kg
žiedinio kopūsto (kalafioro) 1 vnt.
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
raudonojo svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
aitriojo pipiro 1 vnt.
špinatų 65 g
Padažui reikės:
fetos sūrio 150 g
jogurto 2 stiklinės
raudonėlių 1 ryšulėlis
Sprendimas, kur panaudoti nuo išskobtų moliūgų likusį minkštimą.

Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite orkaitę iki 225 ° C, kartu kaitinkite ir skardą, ant kurios kepsite daržoves.

2. Išskobkite moliūgo minkštimą su sėklomis. Supjaustykite moliūgą, bulves ir kalafiorą. Sumaišykite daržoves su aliejumi bei pagardinkite druska ir pipirais. Viską sudėkite ant įkaitintos skardos ir kepkite 15 min.

3. Nulupkite ir supjaustykite svogūną, česnaką, taip pat čili pipirą (prieš tai išėmę sėklas). Sumaišykite svogūną, česnaką ir čili pipirą su šiek tiek aliejaus ir sudėkite ant kepamų daržovių. Viską kepkite dar 10 min.

4. Dubenėlyje sumaišykite šakute sutrintą fetos sūrį ir jogurtą, įdėkite pusę ryšulėlio smulkinto raudonėlio. Pagardinkite druska ir pipirais.

5. Prieš patiekiant sumaišykite likusį raudonėlį ir špinatus su daržovėmis.

Receptu dalijasi RIMI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai