Ingredientai

Druska 1 šaukštelis
Juodieji pipirai 2 žiupsneliai
Rozmarinai žiupsnelis
Medus 2 šaukštai
Porcijos: 6
Orkaitėje kepti burokėliai – puikus garnyras prie mėsos patiekalų. Juos nesunku paruošti, tačiau reikia gan ilgai kepti.

Gaminimo eiga

1. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Česnaką nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

2. Burokėlius ir česnaką sumaišykite su aliejumi, rozmarinais, medumi, įberkite pipirų, druskos ir sudėkite į kepimo formą.

3. Kepkite 175 ºC temperatūros orkaitėje 1–2 valandas.

4. Apibarstykite smulkintu fetos sūriu ir patiekite šiltą.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai