Ingredientai
Burokėliai
1
kg
Česnakai
6
vnt.
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Druska
1
šaukštelis
Juodieji pipirai
2
žiupsneliai
Rozmarinai
žiupsnelis
Medus
2
šaukštai
Fetos sūris
100
g
Porcijos: 6
Orkaitėje kepti burokėliai – puikus garnyras prie mėsos patiekalų. Juos nesunku paruošti, tačiau reikia gan ilgai kepti.
Gaminimo eiga
1. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Česnaką nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
2. Burokėlius ir česnaką sumaišykite su aliejumi, rozmarinais, medumi, įberkite pipirų, druskos ir sudėkite į kepimo formą.
3. Kepkite 175 ºC temperatūros orkaitėje 1–2 valandas.
4. Apibarstykite smulkintu fetos sūriu ir patiekite šiltą.
Atsiliepimai