Ingredientai

Druska žiupsnelis
Juodieji pipirai pagal skonį
Rozmarinai žiupsnelis
Alyvuogių aliejus 2 šaukšteliai
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 4
Ar kada nors mėginote iškepti žalią burokėlį? Jeigu ne, verta pamėginti. Galite kepti ant grotelių arba orkaitėje.

Gaminimo eiga

Burokėlius kruopščiai nuplaukite ir nenulupę supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais.

Į dubenį įpilkite truputį aliejaus, įberkite druskos, pipirų ir smulkintų rozmarinų.

Burokėlių griežinėlius pamirkykite šiame aliejuje (arba apšlakstykite), tada sudėkite ant folija išklotų grotelių arba kepimo popieriumi išklotos skardos.

Ant grotelių kepkite 5–10 minučių, orkaitėje – 25 minutes (temperatūra – maždaug 225 ºC).

Paruoškite padažą. Kambario temperatūros fetos sūrį sumaišykite su susmulkintu svogūnu, aliejumi ir čiobreliais. Patiekite su keptais burokėliais.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai