Ingredientai

Bulvės (didesnės) 8 vnt.
Sviestas 3 šaukštai
Kiaušiniai 4 vnt.
Miltai šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Karštai rūkyta kiaulienos šoninė 100 g
Kietasis sūris 100 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Virtas ir šaltas bulves sutrinkite su sviestu.

Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinius ir gerai išminkykite.

Įberkite miltų ir išminkykite.

Iškočiokite blyną, supjaustykite nedideliais rombais.

Dėkite kepti į keptuvę kartu su plonai pjaustytais šoninės gabaliukais.

Kepkite, kol abi pusės gražiai apskrus.

Patiekite su kartu kepta šonine, kietojo sūrio drožlėmis ir sviesto grietinės padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba