Ingredientai
Vištų sparneliai
8
vnt.
Pievagrybiai
16
vnt.
Morkos (mažos)
10
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Medus
1
šaukštas
Garstyčios
2
šaukštai
Česnakai
3
skiltelės
Porcijos: 4
Paprastas ir skanus – keptas vištienos, morkų ir pievagrybių troškinys.
Gaminimo eiga
Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir išspaustais česnakais ir palikite kelioms minutėms.
Morkas nuskuskite, jei didesnės, perpjaukite pusiau, pabarstykite druska ir aptepkite medumi, palikite kelioms minutėms.
Į vieną dubenį sudėkite vištieną, morkas, nuplautus pievagrybius ir išmaišykite su grūdėtomis garstyčiomis.
Viską suberkite į sviestu išteptą kepimo indą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai